fbpx

 Anderstorp · Ljungby · Vaggeryd · Värnamo

Om oss

G Rent är din lokala hyresspecialist

 

 

Om G Rent

 

Jobba på annat håll – hyr hos G Rent ändå!

Genom G Rents medlemsskap i Hyreskedjan så har vi samarbete med många uthyrare i hela Sverige, vi kan därför leverera maskiner till i stort sett hela landet. Utmärkt för dig som har uppdrag på andra platser och vill slippa att ta med dig skrymmande eller tunga maskiner eller utrustning.

Du behöver bara G Rent 

Vi är det lilla företaget med den stora serviceandan! Vi är måna om att du får bra grejer, rätt grejer och dessutom i rätt tid. Vi fixar oftast de grejer du behöver till ditt projekt, även om du inte hittar dem här på webbsidan. Slå oss en signal och berätta vad du behöver för grejer – så kommer vi med lösningen. 

Hyr här, lämna där – eller leverans och hämtning 

Du väljer vilken service du önskar när du hyr hos G Rent. Du kan hyra på en plats och lämna tillbaka på en annan. Vi kan ordna utleveranser till byggplatser – och du lämnar hos oss, eller tvärt om. Annars kan vi ha hand om både tur- och returtransporten. Precis som du vill. Vi erbjuder stor flexibilitet och kan vara riktigt snabba om det behövs. Vi har egna bilar och goda samarbeten med transportföretag – för att lösa allt!

Anderstorp, Ljungby, Vaggeryd och Värnamo

G Rent finns etablerade i Anderstorp, Ljungby, Vaggeryd och Värnamo. Vi är ett privatägt bolag och ett helägt dotterbolag till JH Maskin AB i Anderstorp. G Rent fokuserar på kort- och långtidsuthyrning av entreprenadmaskiner, tyngre och lättare verktyg, olika typer av liftar, vagnar och kärror, betongblandare, truckar, bodar och mycket mer – allt som kan behövas vid arbeten på och i fastigheter och vid nybyggnation, markberedning och anläggningsarbeten. Vi arbetar lokalt och vänder oss till hantverkare, industri och privatpersoner.

Försäljning genom JH Maskin

Genom vårt moderbolag JH Maskin AB säljs nya och begagnade entreprenadmaskiner, ATV från Can-Am, vattenskotrar från Sea-Doo, släpvagnar från Brenderup. I sortimentet finns också traktorer, vagnar och skogsutrustning som kranar och timmervagnar. I butiken finns också olika tillbehör och förbrukningsvaror till produktgrupperna som nämnts. Dessutom finns kringutrustning som markeringsfärg samt klingor och skär till hyresmaskinerna.

 

Vårt erbjudande

Nära

Vi är alltid nära, särskilt när du är verksam i området runt GGVV (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo) eller i Ljungbyområdet. Genom att vi ingår i Hyreskedjan kan vi erbjuda uthyrning över i stort sett hela Sverige – där du bokar genom din kontakt hos G Rent. Fråga oss. Först.

Tryggt

Hos oss på G-Rent kan du känna dig trygg. Vi har kunskapen och ger dig de nödvändiga instruktionerna när du ska hyra utrustningen. Vår ambition är att du ska få detaljerad information om hyresobjekten här på hemsidan, så att du i förväg vet allt som behövs med vikter, räckvidd och maxlaster. Naturligtvis är du alltid välkommen att kontakta oss för att få hjälp att välja och ställa frågor.

Pålitligt

Vi är väletablerade på marknaden och hjälper dig att hitta utrustningen till det projekt du ska göra. Oavsett om du är proffs eller gör-det-självare är du välkommen till oss på G Rent. Vi ger dig goda råd och tips. Är du osäker på hur hyresobjekten fungerar – tala om det när du ska hämta eller innan, så får du instruktioner och goda råd.

ANDERSTORP
ÅGATAN 11
0371-141 60
LJUNGBY
GJUTERIGATAN 3
0372-27 60 60
VAGGERYD
KROKVÄGEN 6
0393-128 30
VÄRNAMO
LUNDBYVÄGEN 19
0370-104 44

Anderstorp

Ågatan 11
334 32 Anderstorp
0371-141 60

Ljungby

Gjuterigatan 3
341 35 Ljungby
0372-27 60 60

Vaggeryd

Krokvägen 6
567 32 Vaggeryd
0393-128 30

Värnamo

Lundbyvägen 19
331 53 Värnamo
0370-104 44

VI ÄR EN DEL AV